Wat krijg je uit Groen en Blauw?

Weinig goeds blijkt. De milieu plannen van de eventuele nieuwe coalitie van VVD, CDA, D66 en last but not least GroenLinks zijn uitgelekt. Nederlanders hebben gekozen en nu zullen ze het weten ook!

Binnen acht jaar moet de verkoop van diesel en benzineauto’s verboden worden! U denkt dat ik het verzin? Was het maar zo!

Het door iedereen zo verfoeide rekeningrijden gaat er komen onder een andere naam, de wegenbelasting gaat omgebogen worden naar een prijs per gereden kilometer, hoe men dat gaat bepalen blijft nog even geheim, krijgen alle auto’s een ingebouwde chip zodat de RDW u kan volgen?

Keer op keer blijkt dat VVD en CDA bijna automatisch de kleur van hun coalitiepartner aannemen, de absurde plannen van met name GroenLinks en D66 krijgen dus gestalte niet gehinderd door enig realiteitsbegrip. Kolencentrales moeten worden gesloten hoewel daar gelukkig (nog) geen tijdslimiet bij wordt gegeven. Het voorlopig belangrijkste punt is…

View original post 408 woorden meer